Quartz benkeplate

Belenco kvartsoverflater er hygieniske toppmoderne overflater med ikke-porøs høy holdbarhet, ikke-porøs tekstur og polymerer (bindemidler) av høy kvalitet som består av mer enn 90% kvarts, med høy motstandsdyktighet mot riper, slitasje, flekker og kjemikalier. Krever minimum vedlikehold, det er et overflatemateriale med enestående ytelse takket være tekniske og fysiske funksjoner som letter bruk i kjøkken- og baderomsbenker, gulv, vegger og fasadebelegg, benker og forskjellige spesielle bruksområder.

 

 

For å tilføre verdi til boarealene dine, oppnås naturlig kvartsmineral etter å ha gått gjennom forskjellige prosesser for å legge til et bredt spekter av forskjellige farger og overflatedesign.

    

Fordeler

Belenco Quartz Surfaces har hver av de fremragende funksjonene til kvarts, som utgjør mer enn 90% av Belenco-sammensetningen. Som en av de hardeste halvedelstenene, med en soliditet på 7 moh, utstyrer kvarts Belenco kvartsoverflatene med høy ripe- og slitestyrke. Takket være denne funksjonen forblir Belenco Quartz Surfaces god som ny i mange år uten å være utslitt, selv i kjøkkenbenker hvor det blir gjort mye hugging og skjæring.

Det er motstandsdyktig mot flekker takket være dets kjemiske motstand. Materialer som kan forårsake permanent flekker på andre benkeplater - som kaffe, te, vin, sennep, eddik, sitroner - påvirker ikke Belenco-overflatene.